Kennismaken

Een professionele onderneming en tegelijk een vertrouwd adres als het gaat om het ontwerpen, produceren en plaatsen van gedenkstenen, dorpels, aanrechtbladen, vensterbanken, vloeren en wastafelbladen.

Kortom, al uw wensen in natuursteen kunnen door Wolters Natuursteen op perfecte wijze worden gehonoreerd. Wolters Natuursteen beschikt daarvoor over een machinepark en zijn tegelijk het enige productiebedrijf in de wijde regio, waar diverse soorten natuursteen nog worden gehakt, gezaagd, geschuurd en gepolijst.

Flexibel en gericht

`De productie is volledig in eigen beheer, waardoor er flexibel en gericht op alle wensen kan worden ingespeeld’, Op welk van de vier hoofdgroepen natuursteen u uw oog ook hebt laten vallen (graniet, marmer, leisteen en kwartsiet), Wolters Natuursteen bewerkt de steen op uiterst vakkundige wijze. Een ervaring die Wolters Natuursteen al 60 jaar in huis heeft.

Een persoonlijke stempel

De toepassingen van genoemde natuurstenen zijn breed. Met name ook binnenshuis in de vorm van o.a. aanrechtbladen, openhaard of schouw, stijlvolle en hygiënische toepassingen in uw badkamer en toilet en duurzaam als vloer. Voor elke toepassing kunt u er een persoonlijk stempel mee op uw huis zetten…strak, modern of landelijke stijl. Een eigen afbouwteam komt bij u thuis voor het inmeten en vervolgens een deskundige plaatsing, inclusief een perfecte pasvorm. Net als de kwaliteit van het product is ook de service aan de klant van hetzelfde hoge kaliber.

In oude luister hersteld

Opdrachtgevers doen ook voor grootschalige projecten een beroep op Wolters Natuursteen. Dankzij de aanwezige vakbekwaamheid werd de verwaarloosde begraafplaats aan de Wilhelminastraat weer in oude luister hersteld. Ook tekent de onderneming o.a. voor de complete aankleding van het Noorderplein en de Matissepassage, getuige de fraaie omranding met natuursteen, de trappen en de gevels. Neem eens vrijblijvend contact op en verbaas u over de brede toepasbaarheid van natuursteen.